Få et inblik i hvordan by Frema opstod, om Frejas drømme og hvordan hverdagen typisk ser ud.

byFrema

Giv en kort introduktion til dig, din virksomhed og dine produkter
Mit navn er Freja og jeg er 26 år og bosat i Aarhus. Jeg har altid arbejdet meget selvstændigt og specielt indenfor de kreative fag. Fotograferingen har altid interesseret mig meget og jeg har nu sat de erfaringer og fotografiske evner over i by Frema, som er min lille plakatshop. Jeg laver fotografiske kunstprints og grafiske værker. Mit fokus er naturen, form, farver og masser af tekstur. Gerne også en lille fin historie.

Hvordan fik du idéen til din virksomhed og produkter?
Et par færdige personlige projekter og en pludselig lyst til at lave nye projekter, fik by Frema i gang. Jeg fik lyst til at dele mine fotografiske og grafiske projekter, finpudse dem og gøre dem til et helt færdig produkt.

Hvad er historien bag dit virksomhedsnavn?
Syntes bare det lød godt (-:

Hvad er den mest sikre ingrediens i din hverdag? Kaffe, et helt særligt stykke værktøj, det samme til frokost hver dag, en bestemt serie på Netflix eller noget helt femte?
Mit kamera, en gåtur og en avocadomad til frokost.

Hvorfor skiller dine produkter sig ud fra mængden?
Jeg prøver at viderebringe historien bag. Jeg bruger mange ord. Jeg ønsker høj kvalitet og mine motiver er anderledes. Naturen spiller en vigtig rolle og detaljen. Jeg elsker smukke detaljer.

Hvad var din motivation, da du startede din virksomhed, og er det fortsat den samme motivation?
At gøre mine kreative projekter til mere. Det er meget tilfredsstillende at lave en komplet serie, hvor der en fin rød tråd. Jeg elsker at kunne kombinere det kreative aspekt i at skabe produktet med at drive selve virksomheden, som jeg også nyder meget.

Hvad er dit bedste råd til andre, der drømmer om egen designvirksomhed?
Spring ud i det, men hav hjertet med. Du bliver nødt til at elske det, du skaber, hvis andre også skal. Gå i gang med noget som ligger dig nært og du er god til.

Se alle byFremas produkter i hendes shop.